RÓLUNK

Ön ismert személyiség?

Sűrű napi munkaprogramok?

Távol élő rokonok?

Kamaszkori problémák?

Nem tudja kitől kérjen segítséget gyermeke speciális felügyeletére? Jó helyen jár!

Könnyen gondolhatnánk, hogy az ismert személyiségek mindennapjai gondtalanok és irigylésre méltóak, ám sokszor az ő életük sem fenékig tejfel. Bizony nekik is meg kell küzdeniük a hétköznapok problémáival és kihívásaival, éppen ismertségük okán, ami nem egyszer a családjuk többi tagjára, így a gyermekeikre is kihat. Ismerős helyzet?

Sokszor még csak híresnek sem kell lenni ahhoz, hogy az ember az átlagosnál jobban aggódjon családjáért, gyermekeiért. Adódhatnak életünk folyamán olyan periódusok, melyek során bokros teendőinknek köszönhetően kevesebb időt tudunk szeretteinknek szentelni. Ilyenkor gyermekeink úgy érezhetik, elhanyagoljuk őket és ezáltal könnyedén elkallódhatnak, rossz társaságba, kamaszkori problémás helyzetekbe keveredhetnek. Ezeket a szituációkat minél hamarabb felismerjük, annál könnyebben kezelhetjük őket.

Ha nem tudja, hogyan kellene megbirkóznia a feladattal, akkor jól jön egy segítő kéz, ami leveszi válláról a terhet és speciális felügyelet mellett, széles körű védelmet nyújt gyermekei számára a mindennapokban. Hol keresse a megoldást? Hiszen már meg is találta!

A TeenGuard különlegesen képzett, ifjúságvédelemben jártas szakemberekből álló csapata segít Önnek a problémás időszakok kezelésében és abban, hogy időben felismerje gyermeke magatartásbeli botlásait és megelőzze az ezekből származó komolyabb bajokat!

ikonok 01