KörnyezetTanulmány

Előrelátó szülőként legyen határozott, és vegye kézbe Ön az irányítást!

Egy szülő életében akadhatnak olyan periódusok, mikor bizonytalanul érzi magát nevelési technikáival, módszereivel kapcsolatban. Ilyen új és kérdésekkel teli ciklus lehet az a kor, mikor gyermekünk tinédzserkorba lép.

Új hobbik, új szokások, új barátok. Csemeténk sokszor találkozhat olyanokkal, akiket nem feltétlenül ismerünk, vagy látogathat olyan helyeket, melyek már kívül esnek a látómezőnkön. Ez az időszak egy szülő számára megterhelő és ha nincs elég ideje arra, hogy odafigyeljen a gyerek minden lépésére, komoly problémákhoz is vezethet. A statisztikák szerint például ebben az időszakban történik meg a leggyakrabban az, hogy a fiatalok meggondolatlanul lépnek saját útjukra és elhagyják a korábban megtervezett életpályáját.

Előrelátó szülőként legyen határozott, és vegye kézbe Ön az irányítást! Tegye meg a szükséges óvintézkedéseket annak érdekében, hogy eloszlathassa kételyeit!

Speciálisan képzett, kizárólag rendőri múlttal rendelkező csapatunk segít Önnek abban, hogy ne kelljen aggódnia serdülő gyermeke miatt. Kérésére diszkrét módon térképezik fel a kérdéses személyek csoportját, vagy gyűjtenek információkat az általuk látogatott helyekről.

Segítségünkkel lehetősége nyílik arra, hogy gyermekét mindig biztonságban tudja és életútját a helyes mederbe terelje!