TeenControl

A probléma megelőzhető!

Minden szülő volt egyszer kamasz és pontosan tudja, milyen dolog a felnőttkor előszobájába lépni. Ez az az időszak, ami sokszor a legnagyobb kihívást jelenti a család életében.  A szabadság szelét megérző fiatalok gyakran meggondolatlan dolgokra képesek, amelyek akár még veszélybe is sodorhatják őket. A tipikus kamaszok kevésbé akarnak megfelelni szüleik, vagy tanáraik elvárásainak és ha nem figyelünk rájuk eléggé, az is könnyen előfordulhat, hogy rossz baráti társaságba keverednek.

Ez a negatív közeg könnyen táptalaja lesz olyan problémáknak, mint a rendszeres iskolakerülés, a gyakori alkoholfogyasztás, vagy a különféle kábítószerek használata. Napjainkban ezek a gondok ráadásul egyre súlyosabban, egyre nehezebben kezelhető módon vannak jelen a hétköznapokban, mint korábban bármikor.

Jó hír azonban, hogy a probléma megelőzhető! Ha időben észrevesszük az intő jeleket, elkerülhetjük, hogy gyermekeink életét a kamaszkori ballépések visszafordíthatatlanul megbélyegezzék.

Csapatunk segít Önnek abban, hogy még azelőtt felismerje a gyermeke viselkedésével kapcsolatos problémákat, mielőtt azok bármilyen, komolyabb befolyást gyakorolhatnának a jövőjére.