Bulifelügyelő

Ha kell, végig elkísérjük őt a szórakozása során.

Gyakorló szülőként mindnyájan tudjuk: ahol sok gyerek van jelen, ott kellemetlen, nem várt események is adódhatnak. Az ilyen helyzetek később sok esetben lehetnek vidám történetek alapjai, ugyanakkor számtalan helyzet végződhet ennél sokkal komolyabb bajjal, lelki, vagy fizikai sérüléssel is.

A Bulifelügyelő szolgáltatás azoknak az előrelátó szülőknek kínál hatékony megoldásokat, akik az ilyen problémás szituációkat szeretnék hatékonyan elkerülni. Mi segítséget nyújtunk Önnek abban, hogy gyermeke minden buli után biztonságban, épségben térjen haza és ne kelljen aggódnia a balesetek, sérülések, és egyéb kellemetlenségek miatt!

Ha kell, végig elkísérjük őt a szórakozása során és megóvjuk őt attól, hogy bármiféle problémás helyzetbe kerüljön. Ezt az Ön kérésétől függően akár diszkrét, rejtett módon is végezhetjük!

Ezenkívül gyermekek, tinédzserek részére rendezett eseményekre olyan, felelős gondolkodású kollégákat biztosítunk Ön és családja számára, akik megjelenésükben és modorukban is képesek illeszkedni a rendezvényhez, ezáltal a gyermekek probléma esetén bizalommal fordulhatnak hozzájuk.

A Bulifelügyelő szolgáltatás célja nem a gyermekek regulázása. Küldetésünk biztonságuk megóvása és az, hogy a szórakozás során olyan személy(ek) vigyázzanak rájuk, akik képesek a gyors és helyes döntések meghozatalára, ezáltal pedig megelőzhetik a komolyabb problémákat, kellemetlenségeket.